Jännittäviä ja erilaisia harrastuksia koiran kanssa

 

 

Koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä. Ne itkevät, nauravat, nukkuvat, syövät ja joskus An adorable little girl sharing a bowl of food with her puppy at homehttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/783492.jpgtekevät laittomiakin asioita omistajiensa kanssa. Valitettavan usein me ihmiset unohdamme kuinka hyödyllisiä omistamamme karvaiset ystävämme voivat olla.

Tässä artikkelissa tuomme esille muutaman mainion harrastusmahdollisuuden, joita sinä voit harrastaa yhdessä koirasi kanssa.

  1. Lenkkeily ja kävely

Monen mielestä lenkkeily on maailman tylsin tapa kuntoilla. Valitettavasti lenkkeily on myös maailman tehokkain tapa kuntoilla. Myönnettäköön, että yksin lenkkeily voi käydä tylsäksi, mutta koiran kanssa kävelyllä käyminen virkistää omia aisteja sekä voit samalla tutustua muihin koiranomistajiin. Nimittäin jokainen uusi kontakti on uusi mahdollisuus.

  1. Koirapuistossa käyminen

Monelle koiranomistajalle koirapuistoon lähteminenkin vaatii kävelyä. Näin ollen palaa yllä olevaan kohtaan 1. Tämän lisäksi koiran kanssa leikkiminen, esimerkiksi heittämällä palloa, jonka koira noutaa, tuo monipuolista liikuntaa. Toisin sanoen kaava menee seuraavasti: lenkki+heittolaji = kaloreiden poltto. Jälleen kerran tapaatte yhdessä koiran kanssa uusia ystäviä, niin neli- kuin kaksijalkaisia!

  1. Potkupallo

Usko tai älä, jotkut koirat nauttivat jalkapallon perässä juoksemista, hyppimistä sekä pallon pureskelua. Mikäli sinä harrastat jalkapalloa, koiran kanssa pelaaminen on oiva mahdollisuus harjoitella uusia harhautuksia. Nimittäin koska koiran huomio on sataprosenttisesti pallossa, koiran ohittaminen pallon kanssa vaikeutuu huomattavasti.

Tämän lisäksi potkupalloa pelaamalla koira myös väsyy nopeammin. Jos pallo on tarpeeksi kova, koira ei saa hampailla hyvää otetta pallosta johtaen siihen, että koira työntää palloa eteenpäin yrittäen saada pallosta kiinni.

  1. Herkuttelu

 

Syöminen tuntuu paljon mukavammalta kuin esimerkiksi lenkkeily. Jostakin syystä meistä Young hipster girl with her pet dog at a seaside, colorised imagetuntuu, että moni koiran omistaja aloittaa lupaavasti lenkkeilemällä ja koirapuistossa käymisellä. Mutta sitten syöminen ja sohvalla löhöily vievät voiton. Hyväksi onneksi koirat omaksuvat omistajiensa tavat melko nopeasti. Täten sohvalla maksaa kaksi perunaa yhden sijaan.

Itse asiassa koirien kilpailuvietti näyttäisi kasvavan mitä ruokaan tulee. Valitettavasti syömisen jälkeen koirasi haluaa yleensä lähteä koirapuistoon, kun taas sinä haluat katsoa televisiota. Mutta älä huoli, parhaan kaverisi ruokahalu ei ole niin suuri että se päättäisi syödä sinut, vaikka koiran mielestä olisitkin maailman herkullisin kaksijalkainen.