Kuinka löydän lainaa 5000 euroa pentuaikaa varten?

Uuden koiranpennun saapuminen kotiin on monen unelmien täyttymys. Samaan aikaan se on myös taloudellinen haaste – etenkin, jos koiranpennulle haluaa antaa mahdollisimman hyvän alun elämälle. Vakuutukset, laadukas ruoka, eläinlääkärikäynnit, rokotukset, sterilointi, laadukkaat varusteet ja monet muut koiranpennun elämän alkuvaiheen hankinnat vievät niin paljon rahaa, että uuden koiranomistajan otsalle kohoaa helposti tuskanhiki jo pelkästä asian ajattelemisesta eikä olekaan ihme, että moni vertaa koiranpennun hankkimista vauvan syntymään. Saatat jopa jossakin vaiheessa joutua turvautumaan koiraterapiaan, mikä tietysti maksaa lisää! Pentuaikaa varten on kuitenkin mahdollista ottaa lainaa ja kun lainan muistaa kilpailuttaa, voi sen saada mahdollisimman hyvin ehdoin.

Kilpailutettu laina aikaa säästäen

Pentuaika on monen koiranomistajan mielestä valitettavan lyhyt ja pienestä suloisesta pennusta kasvaakin yllättävän nopeasti täysikasvuinen koira. Tästä syystä pentuajasta ei haluaisi menettää aikaa, eikä lainan kilpailuttamiseenkaan haluaisi käyttää kohtuuttomasti arvokasta aikaa. Toisaalta laina kannattaa aina kilpailuttaa, sillä siten voi säästää rahaa, joka on koiraperheessä helposti muutenkin tiukoilla. Jos erilaiset luotonantajat ja lainatarjoukset kilpailuttaisi henkilökohtaisesti itse luotonantaja luotonantajalta ja lainatarjous lainatarjoukselta, menisi tähän kohtuuttoman paljon aikaa. Jos taas annat Rahalaitoksen hoitaa suurimman homman puolestasi, on Laina Lainaa 5000 helppoa ja nopeaa hakea kilpailutettuna. Rahalaitoksella on useita tunnettuja yhteistyökumppaneita, kuten Nordax Bank, Svea, Lainaamo, Collector bank, Resurs Bank, Laina.fi, Ferratum ja Yritysluotto.fi ja voitkin saada yhdellä hakemuksella monta erilaista lainatarjousta!

Käyttäessäsi Rahalaitosta lainasi kilpailuttamiseen sinun tarvitsee vain täyttää Rahalaitoksen lainahakemus, vertailla Rahalaitokselta saamasi lainatarjoukset ja valita lainatarjoustesi joukosta sinulle parhaiten sopiva tarjous. Tämä on nopeasti tehty, sillä Rahalaitoksen lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja ja lopullinen valinta on helposti ja nopeasti tehty, kun käsillä on vain hyviä, kilpailutettuja lainatarjouksia.

Millaisin ehdoin voin hakea lainaa?

Hakiessasi Rahalaitoksen kautta 5 000 euron lainaa, voivat lainasi takaisinmaksuerät olla niinkin pienet kuin 52 euroa kuukaudessa. Toki juuri sinun lainatarjouksesi takaisinmaksuerien määrä riippuu monesta asiasta, kuten valitsemastasi laina-ajasta, ja tulee aina tarkistaa saamastasi lainatarjouksesta! Kilpailuttamisen kautta löydät hyviä tarjouksia ja voit valita niistä sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Rahalaitos tarjoaa 5 000 euron lainalle 1 – 12 vuoden takaisinmaksuajan, joten lainaa voi halutessaan maksaa pois myös pikkuhiljaa.

Et tarvitse vakuuksia voidaksesi hakea 5 000 euron lainan uuden perheenjäsenesi pentuaikaa varten Rahalaitoksen kautta. Näin sinun ei tarvitse stressata siitä, että joutuisit asettamaan esimerkiksi kotisi lainan vakuudeksi tai pyytämään jotakin toista henkilöä takaamaan lainasi. Moni suomalainen jännittää erityisen paljon toisen henkilön pyytämistä lainansa takaajaksi. Omat laina-asiat koetaan vielä nykyäänkin erityisen henkilökohtaisina asioina, joilla ei haluta rasittaa muita ja joista ei mielellään puhuta muille. Rahalaitoksen ansiosta sinun ei tarvitse pyytää ystävääsi tai muuta läheistäsi takaamaan lainaasi. Et tarvitse myöskään omia säästöjä voidaksesi saada Rahalaitoksen kautta 5 000 euron lainan.

Rahalaitos asettaa kuitenkin joitakin ehtoja 5 000 euron lainan hakemiselle. Näiden ehtojen avulla se pyrkii varmistamaan, että pystyt maksamaan lainasi takaisin. Jotta voisit hakea 5 000 euron lainaa Rahalaitoksen kautta, tulee vuositulojesi ylittää 7 200 euroa ja sinun tulee olla ainakin 20 vuotta vanha. Tämän lisäksi sinulta ei saa löytyä julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.